LOADING

Type to search

Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη Κορίνθου

Αθλητικά

Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη Κορίνθου

Share


Αρκετά δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της νεοφώτιστης ομάδας της Ζακύνθου ο ανανεωμένος Άρης Κορίνθου . Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Άρης προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει το παιχνίδι του και το κατάφερε αλλά η τερματοφύλακας της Δόξας Πηγαδακίων Γρίβα κρατούσε ανέπαφη την εστία της μέχρι το 33 όταν η Γαλάνη με προσωπική προσπάθεια μπόρεσε και άνοιξε το σκορ. Ο Άρης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα όταν κεραυνός της Λουφάκη στο 38 από πολύ κοντά βρήκε το δοκάρι της εστίας της Γρίβα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε την ευκαιρία με την Φασκάι στο 55 όταν μπαίνοντας μόνη απέναντι στην Μπάρκα η οποία της έκλεισε το οπτικό πεδίο σούταρε λίγο έξω από την εστία .
Στο 60 η Μπίτζα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Ευκαιρία να κάνει το 3-0 έχασε στο 90 η Μιχαλοπούλου αλλά το σούτ που έκανε απέκρουσε πριν περάσει την γραμμή αμυντικός της Δόξης.
Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Λομποτέση και Πηλίκα της Δόξης
Οι διαιτητές από την Αργολίδα Σιαχάμη- Δαγρέ –Τούμπας πολύ καλοί .
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ( ΑΣΤΕΡΗΣ ) Μπάρκα – Καπετανοπούλου ( 58 Δερμεντζόγλου ) ( 76 λόγω τραυματισμού Λιάπη ) – Δικαιουλάκου – Μαρινού- Δαρσινού – Πανούση – Λουφάκη – Παπαγεωργίου – Βουρλιωτάκη ( Μιχαλοπούλου ) – Γαλάνη- Μπίτζα
ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ( ΒΕΡΤΖΑΓΙΑΣ ) Γρίβα – Βότ ( 55 Σταμίρη ) ( 72 λ.τ Τσουκαλά ) – Χριστιάνα – Μορφή – Πηλίκα- Φασκάι – Παράσχη – Βουτσινά – Τσιρδάνη – Αντιόχου ( 85 Μalkova ) – Λομποτέση ( 72 Στήθου ) .