LOADING

Type to search

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθιας συνάντησε τον Πρωθυπουργό

Πολιτική

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθιας συνάντησε τον Πρωθυπουργό

Share


Παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και σε μία εκτενή ομιλία, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου2019, στην εκδήλωση με θέμα «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία»,  ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου. Ο πρωθυπουργός ύστερα από μία αναλυτική και στοχευόμενη ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων πόσο «ο ρόλος του κράτους είναι να υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές επενδυτικές πρωτοβουλίες και όχι να τις εμποδίζει».  

Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής θέλει το παράδειγμα της πόλης της Καλαμάτας, μιας πόλης πρότυπο, να υιοθετήσει και η πόλη της Κορίνθου, σε μία προσπάθεια όπου δίπλα και σε αυτόν το στόχο της θα βρίσκεται για την Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας.