LOADING

Type to search

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Άργος που αγόραζαν μηχανάκια με «μαϊμού» εμβάσματα

Πελοπόννησος

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Άργος που αγόραζαν μηχανάκια με «μαϊμού» εμβάσματα

Share

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς υποθέσεις απατών σε βάρος εταιρειών και πωλητών δικύκλων. Σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες για δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε βάρος 23χρονης ημεδαπής και δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 22 και 20 ετών, αντίστοιχα.

Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, η 23χρονη, σε δύο περιπτώσεις, κατόπιν ηλεκτρονικών παραγγελιών, απέσπασε δέματα από δύο εταιρείες ταχυμεταφορών, δίχως να πληρώσει την αντικαταβολή.

Αναφορικά με τη δεύτερη υπόθεση, οι δύο νεαροί, διαπιστώθηκε ότι εντόπιζαν αγγελίες πώλησης δικύκλων μέσω διαδικτύου και αφού συμφωνούσαν για την αγοραπωλησία αυτών, εξαπατούσαν τους πωλητές με αποστολή ψευδών εμβασμάτων κατάθεσης χρημάτων, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους αποστέλλουν τα δίκυκλα χωρίς να λάβουν τελικώς τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, με τον τρόπο αυτό εξαπάτησαν δύο άτομα από τα οποία ιδιοποιήθηκαν τις μοτοσικλέτες τους χωρίς την καταβολή σχετικού αντιτίμου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 20χρονου στην περιοχή του Άργους από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, εντοπίσθηκε μία εκ των δύο μοτοσικλετών, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr