Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Επικαιρότητα

Έγκλημα: Τον σκότωσαν με κασμά μπροστά στα παιδιά του

Μοιραστείτε

Στο “πόδι” η Αστυνομία που φοβάται ξέσπασμα βεντέτας στην περιοχή. Οι δράστες -δίδυμοι- προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά εντοπίστηκαν μετά από έρευνες. Είπαν ότι ο άνδρας τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν για να του ζητήσουν το λόγο. Πληροφορίες λένε ότι τον χτύπησαν με τον κασμά στο κεφάλι – Ξεψύχησε σχεδόν αμέσως.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα…

Η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών Ρομά στην Πελασγία, έγινε το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τσιγγάνου, αλβανικής υπηκοότητας, στα 41 χρόνια του.

Το θύμα καβγάδιζε με δύο 33χρονους συμπατριώτες του, που είναι δίδυμοι και τελικά το επεισόδιο εξελίχτηκε σε άγρια συμπλοκή.

Κάποια στιγμή φέρεται να δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα από κασμά στο κεφάλι, που αποδείχτηκε μοιραίο. Η πράξη τους αυτή μάλιστα έγινε μπροστά στην οικογένεια του θύματος και ειδικά μπροστά στα τέσσερα παιδιά του!

Όλοι τους μένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα.

Οι δράστες του στυγερού εγκλήματος, μετά την πράξη τους προσπάθησαν να εξαφανιστούν. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00 στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν οι φερόμενοι ως δράστες, στην παραλία της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δράστες υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν να του ζητήσουν το λόγο. Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Αυτή την ώρα οι δράστες προσάγονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

Πηγή: LamiaReport