LOADING

Type to search

Μεσσηνία: Πήγε να κάψει τον γείτονα και τη 10χρονη κόρη του μετά από τσακωμό

Πελοπόννησος

Μεσσηνία: Πήγε να κάψει τον γείτονα και τη 10χρονη κόρη του μετά από τσακωμό

Share

Επειδή ο γείτονάς του πρόσβαλε τη γυναίκα του, ένας 39χρονος Αλβανός φέρεται ότι άρπαξε στη Σπερχογεία το μπιτόνι με τη βενζίνη και έναν αναπτήρα, πήγε στο σπίτι τού γείτονα και ομοεθνή του και έλουσε αυτόν και τη 10χρονη κόρη του με τη βενζίνη για να… τους κάψει.

Η σύζυγος του παθόντα και ο 14χρονος γιος του κάλεσαν την Αστυνομία και έσπευσε η ΔΙΑΣ, οπότε και συνέλαβαν τον 39χρονο. Χθες, λοιπόν, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο απολογείται στον ανακριτή Καλαμάτας.

Βέβαια, μάθαμε πως οι γείτονες μεταξύ τους είχαν διαφορές και γκρίνιες. Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, η δυνατή μουσική από το σπίτι του 39χρονου ενόχλησε τον παθόντα κι έβρισε τη γυναίκα, που όταν είπε στον άντρα της τι έγινε αυτός φέρεται ότι αντέδρασε όπως περιγράφεται παραπάνω. Ωστόσο, ξημερώματα χθες, δικηγόρος κατέθεσε για λογαριασμό του κατηγορούμενου μήνυση στον παθόντα ότι νωρίτερα την ίδια μέρα ο παθών τον είχε απρόκλητα ξυλοκοπήσει μαζί με τον ανήλικο γιο του. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως η δικογραφία που αρχικά σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας σε βάρος του 39χρονου κατηγορούμενου ήταν για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών και η εισαγγελέας, χθες το μεσημέρι, του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή (σε βάρος πατέρα και κόρης).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι δεν περνούσε μέρα που να μην συνέβαινε και κάτι, για το οποίο οι γείτονες θα τσακώνονταν. Οπως και ότι στο σπίτι του γείτονά του, εκτός από το μπιτόνι της βενζίνης, ο κατηγορούμενος κρατούσε και ένα αλυσοπρίονο, που όμως στην κατάθεσή του -αναφέρουν πληροφορίες- αρνήθηκε, και υποστήριξε ότι κανένα από τα δύο αυτά δεν ήταν δικά του ή ότι τα πήγε στο σπίτι του γείτονά του αυτός. Ο ίδιος φέρεται ωστόσο να είπε ότι θίχτηκε για τη χυδαία βρισιά που ξεστόμισε ο παθών προς τη γυναίκα του (κάτι που φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ότι δεν αρνήθηκε ούτε ο παθών) και ότι ο παθών και ο γιος εμφανίστηκαν σπίτι του και τον χτύπησαν.

Πηγή:https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/astynomika/item/196007-messinia-pige-na-kapsei-ton-geitona-kai-ti-10xroni-kori-tou-meta-apo-tsakomo