Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Πελοπόννησος

Έρχεται η 2η Παγκορινθιακή Συνάντηση Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Μοιραστείτε

Ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με τη  Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παγκορινθιακή ΣυνάντησηΕρασιτεχνικού Θεάτρου  από τις 18 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» (χωρητικότητας 255 θέσεων) με ελεύθερη είσοδο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες του Νομού Κορινθίας. 

Για τη συμμετοχή στη Συνάντηση οι ενδιαφερόμενοι είναι αναγκαίο να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως εξής: Μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ  30ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ «ΠΥΞΙΔΑ»  ΣΙΝΑ 54 Τ.Κ 20131 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ή μέσω  e-mail στο theatropyksida@gmail.com.

Τονίζεται ότι η συνάντηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ διαγωνιστικό χαρακτήρα. Ο σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των διαφόρων ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, καθώς υπηρετούνόλοι τον ίδιο σκοπό. Επιπροσθέτως, επιδιώκεται η γνωριμία του θεατρόφιλου κοινού με το σύνολο των θεατρικών ομάδων της περιοχής μας.

Η Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα», μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε την περσινή χρονιά, φιλοδοξεί να οργανώσει εκ νέου μία Συνάντηση αντάξιατου πολιτισμού και της ιστορίας της Κορίνθου. Πέρυσι είχαμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε δέκα θεατρικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κορινθίων και να απολαύσουμε δέκα νύχτες αγνού, ερασιτεχνικού θεάτρου. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα είναι όλοι εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τηΣυνάντηση μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα της Θεατρικής Κίνησης Κορίνθου «Πυξίδα» στο facebook.