LOADING

Type to search

Ας κάνουμεό,τι περνά από το χέρι μας για τη νέα σχολική χρονιά

Επικαιρότητα

Ας κάνουμεό,τι περνά από το χέρι μας για τη νέα σχολική χρονιά

Share


    Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο πρόσωπο του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για την τιμή να με προτείνει για τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κορινθίων. Αποτελεί ύψιστη ευθύνη η εκπλήρωση των στόχων της νέας δημοτικής αρχής σε έναν τόσο καίριο και ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός της εκπαίδευσης.

   Επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ σε όλους, διδακτικό προσωπικό, μαθητές αλλά και γονείς, οι επόμενοι 9 μήνες να χαρακτηριστούν από δημιουργικότητα, υπευθυνότητα και φυσικά επιθυμητά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα, αποτελεί υποχρέωση το καλωσόρισμα στα παιδιά της Ά Γυμνασίου, τα οποία μετά τα ανέμελα χρόνια του Δημοτικού περνούν στο στάδιο της σχολικής εφηβείας. Ακόμα, οφείλουμε να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας στους φετινούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων καλή δύναμη και κουράγιο για μία χρονιά απαιτητική, η οποία όμως θα κρίνει τη ζωή τους στο βαθμό που οι ίδιοι θα επιλέξουν.

   Εδώ και πολλές δεκαετίες, ο ήχος του πρώτου κουδουνιού σηματοδοτεί το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και την έναρξη των υποχρεώσεων για όλους όσους ανήκουν στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Ας κάνουμε λοιπόν ό,τι περνά από το χέρι μας για να αποτελέσει η νέα σχολική χρονιά την απαρχή της αναγέννησης στον τομέα της Παιδείας που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας.

                                                                                                       Αναστάσιος Ταγαράς

                                                                                               Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής

                                                                                         Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κορινθίων