LOADING

Type to search

Γιώργος Ψυχογιός:Οι λόγοι που δεν θα σταματήσουμε να «παλεύουμε»

Πολιτική

Γιώργος Ψυχογιός:Οι λόγοι που δεν θα σταματήσουμε να «παλεύουμε»

Share

Γιατί παλεύουμε;

-Παλεύουμε για τον κόσμο της εργασίας: για νέες και ποιοτικές θέσεις δουλειάς, για την περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού, για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, για να μην επιτρέψουμε ούτε μία ώρα απλήρωτης εργασίας, για να εγγυηθούμε την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
-Παλεύουμε για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους: για να στελεχωθούν οι νευραλγικοί τομείς της Υγείας και της Παιδείας με μόνιμες θέσεις, με γιατρούς και εκπαιδευτικούς, για να συνεχίσουν να έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για να έχουν δωρεάν πρόσβαση όλα τα παιδάκια σε παιδικούς σταθμούς, για τη μείωση της φτώχειας και την κατοχύρωση κοινωνικών επιδομάτων που στηρίζουν τους αδύναμους και τα μικρομεσαία στρώματα, όπως το ΚΕΑ, το επίδομα παιδιού το επίδομα στέγασης.
-Παλεύουμε για δίκαιη και πράσινη ανάπτυξη: μια ανάπτυξη που θα σέβεται την κοινωνία και το περιβάλλον, για ενίσχυση του ρόλου των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, για αύξηση των εξαγωγών και για προσέλκυση ξένων επενδύσεων.
-Παλεύουμε για δικαιότερη φορολογία: για την ελάφρυνση των μικρών και μεσαίων στρωμάτων, με μείωση της προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις και μείωση της φορολογίας, για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης από το 2020 για εισοδήματα έως 20.000 ευρώ, για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
-Παλεύουμε για να ένα δημοκρατικό κράτος: για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών, για την αλληλεγγύη.

Παλεύουμε για την κοινωνία, παλεύουμε μαζί με όλους και όλες, παλεύουμε για τις ανάγκες των πολλών, παλεύουμε για τις ζωές μας. Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας! Τώρα ΣΥΡΙΖΑ!

Γιώργος Ψυχογιός
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία

Leave a Comment