LOADING

Type to search

Σ.Αναγνωσταρά: Το πρόγραμμά μας είναι ένα σχέδιο μέτρου, λογικής και αποτελέσματος

Πολιτική

Σ.Αναγνωσταρά: Το πρόγραμμά μας είναι ένα σχέδιο μέτρου, λογικής και αποτελέσματος

Share

«Το πρόγραμμά μας είναι ένα σχέδιο μέτρου, λογικής και αποτελέσματος. Στις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι πολίτες έδειξαν να το εμπιστεύονται.Τώρα, όμως, είναι η ώρα να το υπογράψουν με την ψήφο τους. Και είναι δική μας ευθύνη σε τρεις Κυριακές, η προσδοκία να γίνει βεβαιότητα και η ελπίδα χειροπιαστή πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από παλαιότερες κομματικές επιλογές, καλώ τους Έλληνες να ενωθούμε σε ένα μεγάλο ρεύμα αναγέννησης. Η πατρίδα δεν θέλει νέα πειράματα και χαμένες ευκαιρίες». Με αυτά τα λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε ολους τους Έλληνες να στηρίξουν το πρόγραμμα της ΝΔ, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του.
Από το κυβερνητικό πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει και ο αγροτικός τομέας. «Εισάγουμε νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και μειώνουμε τη φορολογία στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα.

  • Διασφαλίζουμε σταθερούς πόρους από τη νέα ΚΑΠ για ειδικά προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών και κτηνοτρόφων που αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και κάνουν τις μονάδες τους εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές.
  • Βάζουμε τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων. Και φροντίζουμε να επιστραφούν το ταχύτερο οι ανενεργοί πόροι -εγκαταστάσεις, υποδομές και γη- που βρίσκονται με τον ένα ή άλλο τρόπο στα χέρια του κράτους πίσω, στην παραγωγική διαδικασία» είναι οι προτεραιότητες της ΝΔ για τον αγροτικό κόσμο όπως τις περιέγραψε ο κ.Μητσοτάκης.

Leave a Comment