LOADING

Type to search

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κορινθία (video)

Πολιτική Χωρίς κατηγορία

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κορινθία (video)

Share

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Κορινθία.

Εκ μέρους της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε η Γραμματέας, Νανοπούλου Κική

Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους, η Γραμματέας τόνισε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό. Ανανεωμενο με ανθρώπους που ξέρουν όχι μόνο τα προβλήματα του λαού αλλά βρίσκονται κάθε μέρα, όλα τα χρόνια, μπροστά σε αυτές τις μάχες μέσα απο σωματεία, συλλόγους, από μια σειρά φορείς του λαικού μας κινήματος.

Υποψηφιοι Βουλευτές με το ΚΚΕ στην Κορινθία:

  • Αλωνιστιώτης Τάκης, συνταξιούχος, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Κορινθίας.
  • Καζακοπούλου Ανθίππη, λογίστρια που ζει και εργάζεται στην Κόρινθο. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου, έχει δραστηριοποιηθεί σε συλλόγους γονέων και στο Κοινωνικό Ιατρείο.
  • Κελλάρης Γιάννης, εργαζόμενος στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ. Είναι μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ.
  • Λάμπας Γιώργος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Μπόζνος Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Εχει δραστηριοποιηθει μέσα από το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλληλων Κορινθίας και παράλληλα ασχολείται με τη μουσική.
  • Τζέκου Βιβή, ήταν επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης στην Κόρινθο και εκλέχτηκε ως δημοτικός σύμβουλος. Εργάζεται ως μηχανικός υπολογιστών σε ιδιωτική εταιρεία.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε για τα διλήμματα που εγκλωβίζουν το λαό μεταξύ των δύο μονομάχων και που όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα μεγαλώνουν.

“Εμείς καλούμε το λαό στις εκλογές στις 7 Ιουλίου να αποφασίσει με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη την επόμενη μέρα. 

Για το λαό το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ένα: αν την επόμενη μέρα θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που είναι σταθερή και μόνιμα δίπλα του, που θα μάχεται για τα δικαιώματα μέσα και έξω από τη Βουλή. Το ΚΚΕ είναι ο πραγματικός αντίπαλος του σημερινού δρόμου των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, είναι εκείνο που αποτέλεσε πραγματική, μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση παντού.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ μοιράζονται το ίδιο σχέδιο, που λέει ότι η λύση, η διέξοδος για τον λαό θα έρθει μέσα από την περίφημη ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας. Μη δώσετε κανένα συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διακυβέρνηση και τις συμμαχίες του, όχι μόνο δεν «ξεμπέρδεψε με το παλιό», αλλά το «ξέπλυνε» και το ανέστησε.

Ο λαός να μην επιστρέφετε σε παλιές δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες επιλογές, να αξιοποιήσει την πείρα του από τις αυταπάτες, τις ψεύτικες προσδοκίες και την πολιτική υπέρ των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.”

Αναφορά έγινε στα κόμματα “μιας χρήσης” που αφού ως συστημικοί χρήσιμοι παίξουν το ρόλο του στηρίγματος, του αναχώματος και της εκτόνωσης, σβήνουν ή επιστρέφουν στη μήτρα τους.

Υπογραμμίστηκε ο στόχος για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής από ευρύτερα λαϊκά στρώματα που πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο και μπροστά στις εθνικές εκλογές. Ο ελληνικός λαός και η νεολαία να πετάξουν έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα.

Αναφερόμενη στη νεολαία είπε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος, η μόνη πραγματικά ριζοσπαστική και ανατρεπτική. Οι κατακτήσεις έρχονται μόνο με αγώνες αλλά τους αγώνες, με συνέπεια, στηρίζει μόνο το ΚΚΕ.

Κλείνοντας απεύθυνε κάλεσμα στο λαό να ενισχύσει το ΚΚΕ, για να μπορεί να χαμογελά το βράδυ των εκλογών. Για να τονώσουμε την αισιοδοξία του λαού μας, για να δυναμώσουμε τους αγώνες, τη διεκδίκηση. Για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στον λαό.

Leave a Comment