LOADING

Type to search

Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα οδηγήσει τον «γηραιό» και τη νέα σεζόν

Αθλητικά

Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα οδηγήσει τον «γηραιό» και τη νέα σεζόν

Share

Αναμφιβόλως υπήρξε το πρόσωπο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορινθίας για τη σεζόν που έκλεισε πριν λίγο καιρό.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά δηλαδή, καθώς το όνομα του και τα όσα κατάφερε με όποια φανέλα αγωνίστηκε τον ακολουθούν.

Απέδειξε μέσα σε μια μόλις σεζόν τι σημαίνει ποδόσφαιρο, πόσο απλό είναι και πόσο όμορφο μπορεί να γίνει. Απέδειξε πολλά με την εικόνα της ομάδας του, που μην ξεχνάμε, απαρτίζεται σε συντριπτικό ποσοστό από παιδιά του Ξυλοκάστρου. Το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας, με την τρίτη θέση να αποτελεί την υψηλότερη θέση στη τελευταία δεκαετία για την ομάδα μας, αλλά και η ομολογουμένως εξαιρετική παρουσία του Ηρακλή την περασμένη σεζόν στα γήπεδα της Κορινθίας, πιστώνονται στον κόουτς και αποτελούν θαυμάσια ευκαιρία για τον σύλλογο την ερχόμενη σεζόν για να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα οδηγήσει τον «γηραιό» και τη νέα σεζόν λοιπόν με στόχο το ποιοτικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, την απλότητα και την δουλειά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Έτσι όπως μας συνήθισε. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και αισιόδοξοι.

Κόουτς, καλή προετοιμασία, πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες για εσένα και τους αθλητές σου!
Συνεχίζουμε…

Leave a Comment