LOADING

Type to search

Σ.Αναγνωσταρά:Μαζί θα δυναμώσουμε την φωνή μας στη Βουλή και θα δώσουμε λύσεις

Πολιτική

Σ.Αναγνωσταρά:Μαζί θα δυναμώσουμε την φωνή μας στη Βουλή και θα δώσουμε λύσεις

Share

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία επαληθεύει τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης του Μητρώου Στελεχών. Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί στην Κορινθία, εσάς που συνάντησα στα 4 χρόνια της διαδρομής μου προς την υποψηφιότητα και μου δώσατε τη δύναμη να συνεχίζω, αλλά και όλους εσάς που δε συνάντησα ακόμη. Επιθυμώ να σας εκπροσωπήσω όλους με αξιοσύνη, προσήνεια και ταπεινότητα.
Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα με κοινωνικό πρόσωπο. Στόχος δικός μου είναι να συμπορευθώ με τη ΝΔ στην αλλαγή σελίδας της χώρας, αλλά και στην προσπάθεια ο νομός μας να γίνει αυτός που πραγματικά μπορεί να είναι. Ένας νομός όπου οι Κορίνθιοι θα έχουν δουλειά, ευκαιρίες και επιλογές, θα έχουν ασφάλεια, θα έχουν ευημερία.
Μεγάλωσα στον Άσσο Κορινθίας και τελείωσα το λύκειο Βραχατίου. Είμαι πολιτικός μηχανικός και εργάζομαι ολημερίς για να καταφέρνω να είμαι συνεπής απέναντι σε ένα κράτος που με υπερφορολογεί και με τιμωρεί για τη συνέπειά μου. Είμαι μητέρα και θα ήθελα το παιδί μου να ζήσει καλύτερα από εμένα, να μη μεταναστεύσει, να μη βιώσει τις απογοητεύσεις της γενιάς μου. Είμαι μία από εσάς, με τα προβλήματα της καθημερινότητας, με τις ίδιες αγωνίες για τη δουλειά και την οικογένειά μου, αλλά και με τα ίδια όνειρα για μια καλύτερη ζωή.
Η ΝΔ, μετά από 4 χρόνια αυτοκριτικής, αλλαγών, συγκρότησης και με το μετρημένο πρόγραμμά της, δεσμεύεται να εργαστεί για όλους τους Έλληνες. Αυτή είναι και η δική μου δέσμευση απέναντί σας: να δουλεύω, να είμαι κοντά σας, να σας ακούω και να παλεύω για να έχετε όχι μόνο δυνατή φωνή στη βουλή, αλλά και λύσεις.
Δώστε μου την #ευκαιρία,
Μπορώ με την #ψήφο σας!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Leave a Comment