Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Αθλητικά

Ο Κορίνθιος Μπακασέτας για την μεταγραφή του: “Αγάπησα και αγαπώ την ΑΕΚ”

Μοιραστείτε

Σε συγκινητική ανάρτηση προέβη ο Τάσος Μπακασέτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρώην πλέον μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ, ευχαρίστησε όλη την «κιτρινόμαυρη οικογένεια». Τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τη διοίκηση της Ενωσης, τους συμπαίκτες του, αλλά και τους.. αφανείς ήρωες της ομάδας.’

Ο «Μπάκα» τόνισε πως η αποχώρησή του από τον σύλλογο ήταν η καλύτερη λύση για όλους, ενώ δήλωσε περήφανος για τις στιγμές που έζησε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα:

«Ακόμα και σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμά μου, αλλά οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!! Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό, αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το Κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά όλο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη κι επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα και θα αγαπώ αυτή την ομάδα, γιατί εκτός του ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος!

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τη διοίκηση κι όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά, αλλά και η ομάδα. Τους αφανείς ήρωες: Τον Μπουρου, τον Καρβου τον Σταθα, τον Διονύση,τον Παναγιώτη,τον Ανδρέα,τον Αλέξη τον Μήτσι,τον Γιωργάκη, τον Σπύρο,τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο,τον Χρυσόστομο, τον Μουλινό, τον Μουλινό τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωταρά που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!! Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι κι αν έχει γίνει και ότι κι αν έγινε, έτσι μου αξίζει να φύγω κ τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!! Εις το επανιδείν!! »

View this post on Instagram

Ακομα κ σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλα οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!! Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή ν αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους.. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστή αλλα ολο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη κ επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα κ θ´αγαπω αυτή την ομάδα γιατί εκτός τ ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής,έγινα ακομα καλύτερος ανθρωπος! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση κ όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά,τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλα κ η ομάδα. Τους αφανεις ηρωες:Τον Μπουρου, τον Καρβου τον Σταθα,τον Διονύση,τον Παναγιώτη,τον Ανδρεα,τον Αλέξη τον Μητσι,τον Γιωργακη,τον Σπύρο,τον Πανουργιά,τον Μανώλη,τον Γιώργο,τον Χρυσοστομο,τον Μουλινο,τον Μουλινο τζούνιορ,τον Κωτσή κ τον κύριο Παναγιωταρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!! Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι κ αν έχει γίνει κ ότι κ αν έγινε,έτσι μου αξίζει να φυγω κ τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!! Εις το επανιδείν!! 💛

A post shared by Tasos Mpakasetas (@tasos_mpak) on

Πηγή: enwsi.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *