LOADING

Type to search

Απίστευτη τραγωδία στην Λάρισα: Μητέρα έκανε όπισθεν, παρέσυρε και σκότωσε το 2χρονο αγοράκι της

Επικαιρότητα

Απίστευτη τραγωδία στην Λάρισα: Μητέρα έκανε όπισθεν, παρέσυρε και σκότωσε το 2χρονο αγοράκι της

Share

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 3χρονο παιδί σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Το δύο ετών αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν και οδηγούσε η μητέρα του, η οποία είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί καθώς η πτώση του είχε ανακοπεί.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert έχει διαταχθεί έρευνα από τον Διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης, ενώ το παιδί που έχασε την ζωή του ήταν το πέμπτο και μικρότερο, σε ηλικία, παιδί του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή :dikaiologitika.gr

Leave a Comment