LOADING

Type to search

Γ. Ψυχογιός: Οι πολίτες να συγκρίνουν προγράμματα και να δουν ποιους ωφέλησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Γ. Ψυχογιός: Οι πολίτες να συγκρίνουν προγράμματα και να δουν ποιους ωφέλησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Share
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός μιλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, Αθήνα, Πέμπτη 9 Μαΐου 2019. Συνεχίζεται στην Βουλή η συζήτηση επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Για τις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος και τη στάση του κόμματος την επόμενη μέρα μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός και εξήγησε ότι πρέπει να δούμε ξεκάθαρα και όλα όσα έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτά που έκανε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά να συγκρίνουμε τα προγράμματα, τις κοινωνικές ομάδες που στόχευσε ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες αυτές οι παρεμβάσεις που έγιναν προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Ο κόσμος πρέπει να αξιολογήσει και να κρίνει ποιο θα είναι το μέλλον του από εδώ και πέρα, σημείωσε ο κ. Ψυχογιός μιλώντας με τον Γιώργο Τραπεζιώτη και τόνισε ότι είναι διαφορετική η νοοτροπία της ψήφου σήμερα και πως το 2014 και το 2015 «ήταν πολύ μεγαλύτερη η ανάγκη, που είχε ο κόσμος, ο κόσμος να στηρίξει μια κυβέρνηση της Αριστεράς καθώς η ανθρωπιστική κρίση ήταν σε εξέλιξη».

«Τώρα και σωστά θέλει να δει προγραμματικά και τι κάναμε αλλά και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα στον ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να μας εμπιστευτεί και την επόμενη μέρα» σημείωσε.

Ο κ. Ψυχογιός σημείωσε «Δεν μπορούμε, και δεν το κάνουμε σαν Αριστερά να κατηγορούμε τον κόσμο γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας έδωσε τρεις συνεχόμενες νίκες το 2015» και ότι «αυτή τη φορά μας έστειλε ένα μήνυμα» και «εμείς οργανωτικά και πολιτικά έπρεπε να έχουμε κάνει περισσότερα τα τελευταία τρία χρόνια και να διασώσουμε τις ενέργειες μας σε κάθε χωριό σε κάθε πόλη, δεν το κάναμε, όπως και από την πλευρά κάποιων στελεχών μας υπήρξαν και συμπεριφορές αλαζονικές ενδεχομένως υπερβολικής αισιοδοξίας όταν ξέραμε πολύ καλά ότι η κατάσταση στην κοινωνία παραμένει πολύ δύσκολη, και αυτό κάποιοι το επισήμανε, παρά τα βήματα που γίνονταν. Επομένως να κάνουμε και λίγο αυτοκριτική για να δούμε πως θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πως θα διατηρήσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια κατεύθυνση που θέλουμε εμείς με αυτά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει» επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Πηγή :https://www.stokokkino.gr/article/533/G.-PSychogios:-Oi-polites-na-sygkrinoyn-programmata-kai-na-doyn-poioys-wfelhse-o-SYRIZA.html

Leave a Comment