LOADING

Type to search

«Με Νίκα για τη νίκη»ο Κ.Μητσοτάκης από Κόρινθο(video)

Πολιτική

«Με Νίκα για τη νίκη»ο Κ.Μητσοτάκης από Κόρινθο(video)

Share

Την Κόρινθο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (31.5) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ένα: “Με Νίκα για τη Νίκη”. 

Κατά την επίσκεψή του στο κέντρο της Κορίνθου μαζί με τον Παναγιώτη Νίκα πέρασε από όλα τα καταστήματα της Κορίνθου χαιρετώντας τους καταστηματάρχες αλλά και τους εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης από νωρίς για να μιλήσουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παναγιώτη Νίκα. Από το στόμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε μόνο το όνομα του Παναγιώτη Νίκα, δείχνοντας καθαρά τον σκοπό του, να είναι ο Παναγιώτης Νίκας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, όπως ο ίδιος έλεγε, με όποιον και να μιλούσε. 

Το παρόν για να καλωσορίσουν τον κ. Μητσοτάκη αλλά και τον Παναγιώτη Νίκα έδωσαν πολλοί αυτοδιοικητικοί αλλά και βουλευτές της Κορινθίας. Ανάμεσά τους οι Βουλευτές της ΝΔ Κορινθίας Χρήστος Δήμας και Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης, ο πρώην υπουργός και πρώην Βουλευτής ΝΔ Νίκος Ταγαράς, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και πολλοί άλλοι. Όπως όλα δείχνουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πιο ενωμένο από ποτέ και σύσσωμοι θέλουν τον Παναγιώτη Νίκα για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 

Την επίσκεψη του στην Κόρινθο ολοκλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εκλογικό Γραφείο του Παναγιώτη Νίκα Ερμού 11Β. Σύσσωμη η ομάδα του Παναγιώτη Νίκα τον υποδέχθηκε, αλλά και εκατοντάδες Κορίνθιοι που όπως αποδείχθηκε και στον πρώτο γύρο στηρίζουν τον Παναγιώτη Νίκα, ήταν εκεί για να τον υποδεχθούν.

Leave a Comment