LOADING

Type to search

Με εφόδους σε Τρίπολη και Ναύπλιο η αστυνομία συνέλαβε δυο Έλληνες για ληστεία ηλικιωμένης

Πελοπόννησος

Με εφόδους σε Τρίπολη και Ναύπλιο η αστυνομία συνέλαβε δυο Έλληνες για ληστεία ηλικιωμένης

Share

Με παράλληλες επιχειρήσεις που οργανώθηκαν ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης, Άργους- Μυκηνών και Ναυπλίου πέρασαν χειροπέδες σε δυο από τους τρεις Έλληνες κακοποιούς που είχαν ληστέψει μια ηλικιωμένη στην Αρκαδία στις 11 Ιανουαρίου.

Με εφόδους στην Τρίπολη και το Ναύπλιο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 23χρονο και έναν 47χρονο για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα της ανακρίτριας Ναυπλίου, όπως και για έναν 26χρονο συνεργό τους που δεν εντοπίστηκε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται. 
Μάλιστα, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις, μια του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για κλοπή και μια του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για κλοπή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. 

Η ληστεία είχε γίνει το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, όπου οι τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, την ακινητοποίησαν χτυπώντας την και με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά. 
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στην ανακρίτρια, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες επιθέσεις.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment