LOADING

Type to search

Τι κατέθεσε ο επιστήθιος φίλος του στη δίκη για την δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Επικαιρότητα

Τι κατέθεσε ο επιστήθιος φίλος του στη δίκη για την δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας

Share

Ο 49χρονος, στο σπίτι του οποίου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες ο 42χρονος καπετάνιος, και μάλιστα από το δικό του περίστροφο τον Δεκέμβριο του 2014, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης χήρας, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της.

Ο δικηγόρος της 41χρονης ρώτησε τον μάρτυρα με ποια γυναίκα είχε σεξουαλική επαφή, καθώς γενετικό υλικό του βρέθηκε σε ένα χαρτί στα σκουπίδια. Εκείνος απάντησε ότι δεν προερχόταν από σεξουαλική επαφή. Όσο για το αίμα του, που επίσης βρέθηκε σε κομμάτι χαρτιού σε κάδο απορριμμάτων, ο 49χρονος απάντησε ότι ίσως να ήταν από κόψιμο στο ξύρισμα. 

Σε ερώτηση του συνηγόρου εάν υπήρχε περίπτωση ο άτυχος καπετάνιος να βρήκε τη σύζυγό του μαζί του ή με κάποιον άλλο άνδρα, ο μάρτυρας ήταν κατηγορηματικός.

“Σε καμία περίπτωση. Γνώριζε πως εγώ πήγαινα τακτικά στο σπίτι και, αν την έπιανα, δεν θα την κάλυπτα”, είπε και εκτίμησε ότι το θύμα πήγε στο σπίτι πριν από τη σύζυγό του.

Στην ερώτηση πώς γίνεται το όπλο του φόνου να έχει 15 επιμολύνσεις, αλλά καθόλου DNA της χήρας, ο επιστήθιος φίλος του 42χρονου καπετάνιου απάντησε: “Ή έχει σκουπιστεί ή δεν έχει σκουπιστεί”.

Ο δικαστικός λειτουργός επέμεινε στην ενέργεια του 49χρονου να πετάξει σε ένα χωράφι τις υπόλοιπες σφαίρες που είχε φυλαγμένες στο σπίτι του στην Κοιλάδα. “Τις πέταξα όταν έκανα τα τηλεφωνήματα. Το έκανα για να μην με συνδέσουν με το όπλο και μπλέξω”.

Όταν ο 49χρονος ανέφερε πως με αυτά που είδε πίστεψε πως ο θάνατος του καπετάνιου ήταν αυτοκτονία, ο εισαγγελέας του επισήμανε ότι ‘φάσκει και αντιφάσκει’. “Γιατί, τότε, κρύψατε τις σφαίρες, αφού πιστεύατε ότι είναι αυτοχειρία;” ρώτησε ο εισαγγελέας με τον 49χρονο να απαντά ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία κίνηση πανικού.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment