LOADING

Type to search

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου

Επικαιρότητα

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου

Share

Τραγική κατάληξη είχε το σφοδρό τροχαίο με βυτιοφόρο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου. 

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Τροχαία, ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης βυτιοφόρου με φορτηγό μεταφοράς κρεάτων, που σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί, στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου- Μαρκοπούλου.

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί λόγω διαρροής καυσίμου από το βυτιοφόρο και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να μην σημειωθεί έκρηξη.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ πριν από λίγο απεγκλωβίστηκε και ο ένας απο τους δύο επιβάτες του φορτηγού, ο οποίος, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό και του δεύτερου επιβάτη, ο οποίος επίσης φέρεται ότι είναι νεκρός, αλλά λόγω της διαρροής καυσίμου οι πυροσβέστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Μάλιστα οι αξιωματικοί του ΠΣ που βρίσκονται στο σημείο έχουν απαγορεύσει και τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής, ενώ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την μετάγκιση του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο.

Πηγή: real.gr

Leave a Comment