LOADING

Type to search

ΔΕΥΑΚ και Μουσείο Μικρασιατών στο Συνοικισμό της Κορίνθου (βίντεο)

Κορινθία

ΔΕΥΑΚ και Μουσείο Μικρασιατών στο Συνοικισμό της Κορίνθου (βίντεο)

Share

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Κορίνθου στο νέο σύγχρονο κτίριο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας στην οδό Λεωφόρος Αθηνών στην περιοχή της Ιωνίας.  Ένα κτίριο που με τα υπόγεια του είναι πάνω από 2.700τ.μ. και η κατασκευή του μόνο, στοίχισε πάνω από 5.000.000 €.

Η αγορά του ολοκληρώθηκε μέσα από ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε με ευθύνη της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας και δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας 6 μηνών προκειμένου να  περιέλθει στην ιδιοκτησία της ΔΕΥΑ Κορίνθου.

Η αγορά του κτιρίου στοίχισε 981.000€ και ο Δήμος Κορινθίων κατάφερε μέσα από αυτήν αγορά να εισπράξει πάνω από 100.000€ οφειλόμενα χρήματα από την Πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα. Στο κτίριο στεγάζονται πλέον όλες οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Κορίνθου γεγονός που σημαίνει την καλύτερη διαχείριση του προσωπικού και την επίτευξη της μέγιστης αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών.

Η Δημοτική αρχή Πνευματικού υλοποίησε άλλη μία υπόσχεση ιδιαίτερης σημασίας για το Δήμο, με σημαντικά οφέλη, τόσο για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, όσο και για τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Leave a Comment