LOADING

Type to search

Συνελήφθη δραπέτης – ισοβίτης που καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Αργολίδα

Πελοπόννησος

Συνελήφθη δραπέτης – ισοβίτης που καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Αργολίδα

Share

 Συνελήφθη  ισοβίτης – δραπέτης φυλακών που φέρεται να καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Πρόκειται για 64χρονο που μετά από τακτική άδεια δεν επέστρεψε στις φυλακές.

Ο δραπέτης πήγε σε περιοχή του Άργους και φέρεται να καλλιεργούσε ναρκωτικά με έναν 48χρονο συνεργό του ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 64 και 48 ετών, συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε περιοχή του Άργους και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της υπόθαλψης εγκληματία.

Ο 64χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης σε σωφρονιστικό κατάστημα για υποθέσεις καλλιέργειας ναρκωτικών και αφού παραβίασε τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Νοέμβριο του 2018, πήγε στην αγροτική περιοχή του Άργους, όπου φέρεται να καλλιεργούσε τους τελευταίους μήνες ξανά ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, έκαναν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι όπου διέμεναν οι φερόμενοι ως δράστες, σε περιοχή του Άργους, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν : 44 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούμενα σε πλαστικές γλάστρες, 58 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούμενα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment