LOADING

Type to search

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους Αργολιδείς για τη δυναμική παρουσία τους

Πελοπόννησος

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους Αργολιδείς για τη δυναμική παρουσία τους

Share

Πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα στο Ναύπλιο, στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”. 
Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε όλους τους Αργολιδείς για τη δυναμική παρουσία τους, την ολόθερμη υποδοχή και την αγάπη τους. Κατά την ομιλία του, ζήτησε ισχυρή εντολή για Νίκη του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” στις εκλογές της 26ης Μαΐουγιατί ΝΙΚΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ θα είναι ΝΙΚΗ για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ! Είπε χαρακτηριστικά: “Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι πολίτες είναι η δύναμή μας και ο μόνος μας στόχος είναι να μην τους απογοητεύσουμε, όπως έκανε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Ο Ανάβαλος έγινε πανελλήνιο ανέκδοτο, το οδικό δίκτυο μιας από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδος είναι απαράδεκτο, έμειναν 10 χρόνια στις υποσχέσεις και την ψευδολογία για την προστασία των ακτών, τον τουρισμό, τον σιδηρόδρομο, τις αναπλάσεις και πολλά άλλα.. ‘Ηρθε η ώρα η Αργολίδα και η Πελοπόννησος να αλλάξουν σελίδα! Όχι στην αναξιοκρατία, την οικογενειοκρατία και τις υποσχέσεις, ναι στη διαφάνεια, ναι στην ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων για την παραγωγή σημαντικών έργων που χρειάζεται πραγματικά ο τόπος μας και τα παιδιά μας, ναι στη συνεργασία με Βουλευτές, Δημάρχους και Φορείς, ναι στην αλλαγή, γιατί η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!”
Ο Παναγιώτης Νίκας, στη συνέχεια, παρουσίασε έναν – έναν τους 12 συνοδοιπόρους του σε αυτόν τον αγώνα στην Εκλογική Περιφέρεια της Αργολίδας, άξιους ανθρώπους, με γνώσεις, εμπειρία, ήθος, ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλό αγώνα. Η εκδήλωση του συνδυασμού ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό από τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο ο Π. Νίκας ευχαρίστησε για την παρουσία του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Leave a Comment