LOADING

Type to search

Πρόγνωση καιρού: Ηλιοφάνεια το Σάββατο και… χαλάζι από την Κυριακή

Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού: Ηλιοφάνεια το Σάββατο και… χαλάζι από την Κυριακή

Share

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αφού η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά. Βροχές και καταιγίδες στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα, καθώς αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Leave a Comment