Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Πελοπόννησος

Συνελήφθη 35χρονος που είχε ρημάξει με κλοπές την Αρκαδία

Μοιραστείτε

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σε κατάστημα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 35χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.12.2018 έως και την 17.3.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέπραξε συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα εμπορίας χρωμάτων κι εργαλείων. 

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση ο ανωτέρω κατηγορούμενος είχε αφαιρέσει συνολικά, -1- μοτοσικλέτα, εργαλεία, μηχανήματα ηχοληψίας και είδη ήχου, οικιακά αντικείμενα, -3- φωτογραφικές μηχανές, είδη ρουχισμού, εμπορεύματα από το κατάστημα κ.ά.. 

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του κατηγορουμένου, βρέθηκε η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment