LOADING

Type to search

Σοκ στην Πάτρα: Κατέληξε ο νεαρός που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού στο ΠΓΝΠ

Πελοπόννησος

Σοκ στην Πάτρα: Κατέληξε ο νεαρός που αυτοπυροβολήθηκε με όπλο αστυνομικού στο ΠΓΝΠ

Share

Απίστευτη εξέλιξη λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου κάτω από άγνωστες συνθήκες άντρας ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί για ψυχιατρική γνωμάτευση, άρπαξε το όπλο αστυνομικού συνοδεία του οποίου είχε μεταφερθεί και αυτοπυροβολήθηκε.

Πληροφορίες θέλουν ο αυτόχειρας να έχει μεταφερθεί στην ανάνηψη του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άντρας είναι ηλικίας 23 χρόνων και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Ο άντρας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στην αστυνομία η οποία τον εντόπισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου για ψυχιατρική γνωμάτευση, όπου και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 23χρονος φέρεται να είναι γιος εργαζόμενου στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Κατέληξε, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Ο άνδρας νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

Ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Γιώργος Μπαλάσης επεσήμανε, μετά το περιστατικό:

«Δεν το έχουμε πει απλά. Το έχουμε διατυμπανίσει χρόνια τώρα σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites βουλευτές, κυβερνητικά στελέχη, πολιτική και φυσική ηγεσία ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να κάνει διακομιδές ψυχασθενών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ασθενείς και πρέπει να τους διαχειρίζονται εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλευτές. Κανείς άλλος. Αλλά μάταια. Να τα αποτελέσματα…».

Πηγή: patrastimes.gr

Leave a Comment