LOADING

Type to search

Βασίλης Ταγαράς: «Με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών»

Πολιτική

Βασίλης Ταγαράς: «Με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών»

Share

Για συγγενείς, φίλους και συνεργάτες είναι γνωστή η διάθεσή μου για προσφορά. Σήμερα, κατόπιν εικοσαετούς αδιάλειπτης, σκληρής εργασίας στον επιχειρηματικό χώρο, θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος να εκτεθώ στα κοινά της πόλης που με στήριξε και με ανέδειξε ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Τα χρόνια που πέρασαν πρόσφερα:

• Ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου, εκλεγμένος για δύο συνεχόμενες τετραετίες.
• Ως μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων.
• Ως μέλος κλαδικών οργάνων και συλλόγων.

Συνεπής λοιπόν, στις αρχές και στις αξίες μου αποφάσισα να πλαισιώσω την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Πνευματικού.

Θεωρώ ότι η εμπειρία και η γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυαζόμενη με την αισιοδοξία, την φρεσκάδα, την διάθεση προσφοράς, την αποτελεσματικότητα και την αγάπη για τον τόπο μας μπορούν να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία, προσφέροντας παράλληλα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνδημότες μας βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητά τους.

Με αισιοδοξία, διάθεση και αγάπη για την Κόρινθο

Σύντομο βιογραφικό

O Βασίλης Π. Ταγαράς γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στον Άγιο Βασίλειο Κορίνθου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο 1ο ΕΠΑΛ Κορίνθου λαμβάνοντας γενικές γνώσεις ηλεκτρολογίας.
Συνέχεια είχε η υποχρέωσή του προς την πατρίδα, την οποία και εκπλήρωσε σε ακριτικό νησί.
Τελειώνοντας σχεδόν τη θητεία του, ο αδόκητος χαμός του πατέρα του δεν του έδωσε καμία άλλη επιλογή από το να αναλάβει τις οικογενειακές δραστηριότητες στον χώρο της παροχής υπηρεσιών εστίασης και της εμπορίας τροφίμων.
Έτσι από αυτή την τόσο νεαρή ηλικία έγινε η 3η γενιά της οικογένειας που ασχολήθηκε με το εμπόριο.
Σήμερα, κατόπιν 20ετούς αδιάλειπτης, σκληρής εργασίας θεωρείται κατά κοινή ομολογία ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων και της παροχής υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο.
Πάντα έτοιμος να διακρίνει και να αδράξει ευκαιρίες, προσπαθεί να προσφέρει σύγχρονα, έξυπνα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση αυτών που τον εμπιστεύονται.
Παράλληλα και διαχρονικά, μέρος της ενεργητικότητάς του διοχέτευε στον αθλητισμό, τον οποίο και θεωρεί βασικό πυλώνα υγιούς ανάπτυξης σώματος και πνεύματος. Ειδικότερα, υπήρξε παίκτης σωματείων καλαθοσφαίρισης της ευρύτερης περιφέρειάς μας, με το αθλητικό του δελτίο αγώνων να είναι ενεργό μέχρι πριν από 2 χρόνια. Ψηλά στον αξιακό του κώδικα είναι η ανιδιοτελής προσφορά.
Είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, εκλεγμένος για 2 συνεχόμενες 4ετίες, μέλος του ΔΣ του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων καθώς και μέλος κλαδικών συλλόγων. Μένει στην Κόρινθο, είναι παντρεμένος με την Βενετία Ρουσέτου, γνωστή επαγγελματία της πόλης μας και έχουν 2 αγόρια, τον Παναγιώτη 9 και τον Νίκο 7 χρονών.
Θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος να εκτεθεί στα κοινά της πόλης που τον άνδρωσε, τον στήριξε και τον ανέδειξε επιστρατεύοντας την εμπειρία, τις γνώσεις, τη ζωντάνια και την θέλησή του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών του.
Αυτή η προσφορά των υπηρεσιών είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής και ένδειξη ευγνωμοσύνης που αισθάνεται ότι πρέπει να ανταποδώσει.

Leave a Comment