LOADING

Type to search

Επίδειξη δυνάμεων από τον Άρη Κορίνθου

Αθλητικά

Επίδειξη δυνάμεων από τον Άρη Κορίνθου

Share


Συνεχίζει απτόητος ο Άρης Κορίνθου να μοιράζει γκολ. Τελευταίο θύμα του οι συντοπίτισσες του Αμαζόνες Κορινθίας που τις νίκησε με 1-6.
Στο γήπεδο του Λέχαιου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους και τα κατάφεραν.
Σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και καιρό ο Άρης προηγήθηκε 0-1 με κοντινό πλασέ της Μιχαλοπούλου στο 6Ο λεπτό και στο 16′ η Βέρρα έκανε το 0-2 για να έρθει η Νικολάου στο 18′ με δυνατό σουτ να μειώσει σε 1-2 για τις Αμαζόνες οι οποίες είχαν την ατυχία να χάσουν την Λάμπρου στο 39′ λόγω τραυματισμού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο σοβαρός και σε είκοσι λεπτά καθάρισε τον αγώνα. Στο 55′ η Βέρρα έκανε το 1-3 για να έρθει η Βαρσαμή στο 60′ να κάνει το 1-4. Συνεχίζοντας επιθετικά ο Αρης με την Βέρρα να κάνει στο 65′ το 1-5 και χατ τρικ ανήμερα των γενεθλίων της, (σε κάθε γκολ που έβαζε οι φαν της Βέρρα της έλεγαν Happy Birthday to you …..) για να έρθει η Γαλάνη στο στο 67ο λεπτό να κάνει το 1-6. Τα κορίτσια του Άρη προσπάθησαν και για άλλα γκολ αλλά η τερματοφύλακας των Αμαζόνων Κορίνθου Γιανίτσου παρόλο που έπαιζε τραυματίας μπόρεσε και κράτησε χαμηλά το σκορ.
Το ευχάριστο είναι ότι η Κορινθία θα εκπροσωπηθεί και του χρόνου με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Ο μεν Άρης θα τερματίσει δεύτερος στην βαθμολογία, οι δε Αμαζόνες στην παρθενική τους εμφάνιση μπόρεσαν και παρέμειναν στην κατηγορία.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Γιανίτσου – Γιανοπούλου –Δικαιουλάκου –Νικολάου- Μαρινού – Σταυροπούλου – Πανούση – Καπετανοπούλου – Φράγκου – Κώττη – Λάμπρου ( 39λτ Δήμα )
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κοτσώνη – Δήμα – Μιχαλοπούλου (68 Σδράλη )–Οικονόμου – Δαρσινού – Λιάπη – Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Γαλάνη –Βέρρα – Βαρσαμή

Leave a Comment