LOADING

Type to search

Μια ακόμα μεγάλη νίκη για τον Άρη Κορίνθου

Αθλητικά

Μια ακόμα μεγάλη νίκη για τον Άρη Κορίνθου

Share


Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η ομάδα του Άρη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Φείδωνα .
Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό η Μπίτζα με κοντινό σουτ για να ισοφαρίσει η Πατάτση στο 15ο λεπτό με κοντινό πλασέ ,φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Κορίνθιες για φάουλ στην Κοτσώνη. Στο 28ο λεπτό χτύπησε και πάλι αλλά μπόρεσε και συνέχισε η Κοτσώνη μετά από φάουλ της Πατάτση, για να έρθει στο 33 η Βαρσαμή μετά από κόρνερ της Βέρρα να κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε δυνατά και στο 51 η Βέρρα με απευθείας κόρνερ και μετά από παρέμβαση της Καραγιάννη έκανε το 3-1. Στο 55 αποβλήθηκε η Πετροπούλου του Άρη και στο 57 ο διαιτητής απέβαλε την Κυριακοπούλου του Φείδωνα .Με δέκα και οι δύο ομάδες στο υπόλοιπο του αγώνα και η Βαρσαμή στο 70 κάνει το 4-1. Στο 75 η Ροδοπούλου απέκρουσε πέναλτυ της Βαρσαμή και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Φείδων ήταν να μειώσει στο 88 με ένα πολύ ωραίο γκολ της Παντελάκη.Παράπονα υπάρχουν για την διαιτησία του κυρίου Αυγερινού από την Τρίπολη,ο οποίος σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο και ήρεμο παιχνίδι έδειξε 2 κόκκινες κάρτες.Οι βοηθοί του Παπαιωάννου και Αλεξίου άψογες .
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Κοτσώνη – Πετροπούλου – Λουφάκη ( 85 Βουρλιωτάκη ) –Οικονόμου – Δαρσινού – Λιάπη ( 83 Μιχαλοπούλου )– Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Γαλάνη ( Σδράλη )– Βέρρα ( 75 Δήμα ) – Βαρσαμή.
ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ Ροδοπούλου – Μπακασιέτα – Κατσικάρη (75 Κοδέλα ) – Κυριακοπούλου – Καββαθά – Οικονόμου(81 Τζιχάνι ) – Porsul- Πατάτση – Καραγιάννη – Luleme.(λ.τ 25 Παντελάκη ).

Leave a Comment