LOADING

Type to search

Η Ολγα Κονομόδη-Θωμά στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου – «Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα κόμματα»

Πολιτική

Η Ολγα Κονομόδη-Θωμά στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου – «Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα κόμματα»

Share

Αποφάσισα να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Συμμαχία Πολιτών» μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς καμία υπόσχεση για αποκόμιση προσωπικών ωφελειών. Μόνη δέσμευση του επικεφαλής της παράταξης, Βασίλη Νανόπουλου, είναι η τήρηση των συμφωνιών μας πάνω σε θέσεις και αρχές για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Πεποίθησή μου ήταν και είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα από κόμματα και κομματικές εξαρτήσεις. Πεποίθησή μου ήταν καιείναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, γιατί όλων ο τόπος, η πόλη που αγαπάμε, είναι εδώ. Γιατί όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με κοινά προβλήματα. Αυτά και μόνον είναι οι αντίπαλοί μας.

Σήμερα η κατάσταση επιβάλλει όσο ποτέ άλλοτε μία τοπική αυτοδιοίκηση με ανθρώπους νέους, με όρεξη για δουλειά και όραμα. Η «Συμμαχία Πολιτών» πληροί τις προϋποθέσεις αυτές.
Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο, η «Συμμαχία Πολιτών» και οι δημότες μαζί, απέναντι στα μεγάλα, αλλά και στα μικρά προβλήματα της πόλης μας, απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησαν τα μνημόνια.

ΚΟΝΟΜΟΔΗ-ΘΩΜΑ ΟΛΓΑ 
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment