LOADING

Type to search

Γιώτα Μπάγκα: Πορεύομαι στα κοινά για μια καλύτερη Κορινθία, μια ακόμα καλύτερη Πελοπόννησο

Πολιτική

Γιώτα Μπάγκα: Πορεύομαι στα κοινά για μια καλύτερη Κορινθία, μια ακόμα καλύτερη Πελοπόννησο

Share

Από την πρώτη φορά που αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας προκειμένου να διεκδικήσω την ψήφο σας, το διαρκές και θεμέλιο ενδιαφέρον μου ήταν να είμαι χρήσιμη για εσάς, για τον τόπο μας, για όσα διεκδικούμε για την κοινωνία μας. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν έμαθα και δεν θέλησα να μαθητεύσω στις παράλληλες και συνήθως εύκολες «τέχνες» των ισορροπιών, των μεθοδεύσεων, των πρακτικών ατομικής ανέλιξης.
Η ζωή μου, άλλωστε, όπως και η επαγγελματική μου πορεία και εμπειρία κινούνται αυστηρά και εκ των πραγμάτων στη λογική του συνόλου και όχι της μονάδας.
Ως πολύτεκνη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ως εκπαιδευτικός, με περισσότερα από 30 χρόνια θητείας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, έμαθα επίσης την αξία και την ευθύνη του να διαχειρίζεται κανείς στην κυριολεξία το μέλλον της πατρίδας μας. Αλλά πρωτίστως, να το σέβεται, να το εμπνέει, να το παιδεύει σε μια αμφίδρομη διαδικασία.
Με αυτές τις αξίες πορεύομαι στα κοινά. Χωρίς την οποιαδήποτε αγκύλωση, χωρίς την οποιαδήποτε εξάρτηση. Πορεύομαι με ειλικρίνεια και καθαρότητα, έχοντας άσβεστη τη φλόγα για μια καλύτερη κοινωνία, για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.
Αυτόν το γόνιμο χώρο προσφοράς εντοπίζω στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη, που αντιλήφθηκε τη μετακίνηση ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη διοίκηση των Περιφερειών ως την πλέον κατάλληλη για την εφαρμογή αναπτυξιακών και κοινωνικών πολιτικών. Και αυτήν υπηρετεί και όχι σημαίες. Δεν θέλει να βάψει την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θέλει να την καταστήσει διακριτή στον ευρωπαϊκό χάρτη.
Στις ερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφια με τη «Νέα Πελοπόννησο» στο νομό Κορινθίας. Είναι για εμένα μοναδική ευκαιρία να προσπαθήσω μαζί με όλο το συνδυασμό μας, για μια καλύτερη Κορινθία, μια ακόμα καλύτερη Πελοπόννησο, για την Ελλάδα που μας αξίζει και ονειρευόμαστε.

Leave a Comment