LOADING

Type to search

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Επικαιρότητα

Οικογενειακή τραγωδία στο Ελληνικό: Σκότωσε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Share

“Συναγερμός” σήμανε στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς, στο οποίο εμπλέκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα…

Πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, λίγο πριν από τις 12:00 της Πέμπτης. Οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε την αλλοδαπή σύντροφο του, μετά από λογομαχία, σε παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, δίπλα από πρατήριο καυσίμων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αμέσως μετά ανέβηκε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση και αυτοπυροβολήθηκε, με στόχο να θέσει τέλος στην ζωή του… Μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι η γυναίκα αιμόφυρτη προσπάθησε να εισέλθει σε ένα ταξί, φωνάζοντας «με πυροβόλησε»…

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τον άνδρα και την γυναίκα, για να τους μεταφέρουν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους σώσουν.

Πηγή: real.gr

Leave a Comment