LOADING

Type to search

Στ.Κεφάλας : Έχουμε την ευθύνη και θα έχουμε και πορεία μετά τις Δημοτικές εκλογές

Πολιτική

Στ.Κεφάλας : Έχουμε την ευθύνη και θα έχουμε και πορεία μετά τις Δημοτικές εκλογές

Share

Οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές.

Παρά τα 13 χρόνια που εχω ήδη ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση – έχοντας στο μεταξύ την τιμή να αναλάβω διάφορες θέσεις ευθύνης (από Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι Αντιδήμαρχος) – αισθάνομαι την ίδια διάθεση σαν πρωτα για να προσφέρω όσα μπορώ στην πόλη μας, μα και απολυτη ευθύνη απέναντι στους Δημότες.

Η αγωνία για το αποτελεσμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι λογικη και αναπόφευκτη. Πιστεύω ωστόσο βαθιά πως και αυτη τη φορά η «Πορεια Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού θα κερδισει την εμπιστοσύνη του κόσμου και θα είναι η νικηφόρα παράταξη.

Στη πολιτική (σε κάθε έκφανση της) απαιτειται εμπειρία για την αντιμετώπιση δυσκολων καταστασεων, συνεση για την αποφυγη μικροπρεπών αντιπαραθέσεων και αποφασιστικότητα για μια επιτυχία σταθερή – στοιχεία που έχει αποδείξει τόσο η παραταξη μας στο συνολο της, οσο κι’ εγω προσωπικά.

Με την ηθική μου ακέραια μεσα στα χρόνια και το εργο μου φανερό στη πράξη, διεκδικώ την ψηφο σας για μια ακόμη τετραετια, κατα την οποια σας διαβεβαιωνω οτι η Κόρινθος θα αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει.

Κεφάλας Σταυρος.

Leave a Comment