LOADING

Type to search

Σοφία Χρυσικοπούλου:Δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη υποβάθμιση της περιοχής μας

Πολιτική

Σοφία Χρυσικοπούλου:Δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη υποβάθμιση της περιοχής μας

Share

Με θλίψη διαπιστώσαμε ότι το υποπρακτορείο ΔΕΔΗΕ Νεμέας έκλεισε λόγω συνταξιοδότησης δύο υπαλλήλων.

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των δημοτών μας και μεταφέροντας την έντονη ανησυχία και αγωνία των επαγγελματικών και επιχειρηματικών ομάδων της περιοχής, θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε την άρση της απόφασης αυτής, η οποία, πέραν των άλλων, οδηγεί και στην ερημοποίηση της περιοχής, δεδομένου ότι έχουν ήδη κλείσει υπηρεσίες  ( ΔΟΥ, ΟΤΕ, ΙΚΑ) και ενδέχεται να κλείσουν και άλλες.

Σεβόμενοι τη γενική κατάσταση που επικρατεί, γνωρίζοντας όμως και την δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών μας, θεωρούμε πως είναι υποχρέωση όλων να μην δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα.

Ζητάμε άμεσα να αναπληρωθούν οι θέσεις των συνταξιοδοτηθέντων υπαλλήλων, δεδομένου ότι ήδη υπάρχουν δύο υπάλληλοι δημότες μας στην κεντρική υπηρεσία Κορίνθου (τεχνικός και καταμετρητής), ώστε να μπορέσουμε να επανδρώσουμε και να διατηρήσουμε το υποπρακτορείο ΔΕΔΗΕ Νεμέας.

Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε καμία άλλη υποβάθμιση της περιοχής μας.

Καλούμε τους βουλευτές του Νομού και όλους τους φορείς να παρέμβουν αλλά και τους δημότες να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας.

Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίησή σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή.

Με εκτίμηση

Σοφία Χρυσικοπούλου

Υποψήφια Δήμαρχος Νεμέας

Leave a Comment