LOADING

Type to search

Με αυτοσχέδιο σύστημα συναγερμού και πρόκες παγίδευσε τους κλέφτες καυσόξυλων στο Λουτράκι

Χωρίς κατηγορία

Με αυτοσχέδιο σύστημα συναγερμού και πρόκες παγίδευσε τους κλέφτες καυσόξυλων στο Λουτράκι

Share

Στην σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 53 ετών, αντίστοιχα προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου γιατί αφαίρεσαν καυσόξυλα από οικία ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα.

Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει από την ίδια οικία καυσόξυλα ακόμα δύο φορές εντός του τρέχοντος μηνός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του peloponnisosnews.gr μετά από επικοινωνία με συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, αγανακτισμένος από τις συνεχείς κλοπές των καυσόξυλων από τα συγκεκριμένα άτομα, τους είχε στήσει … καρτέρι και τους περίμενε πότε θα επιχειρήσουν ξανά να τον κλέψουν.
Ωστόσο αυτή την φορά ήταν προετοιμασμένος, αφού στην είσοδο του σπιτιού είχε ρίξει πρόκες, ενώ ανάμεσα στα καυσόξυλα είχε τοποθετήσει ένα σύρμα το οποίο έφτανε μέχρι το εσωτερικό της οικίας του και κατέληγε σε ένα κουδουνάκι. Έτσι, μόλις οι επίδοξοι ληστές άρπαξαν τα καυσόξυλα για 3η (!) φορά, το καμπανάκι προειδοποίησε τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.
Τα σκασμένα λάστιχα μάλιστα από τις πρόκες που είχε σκορπίσει στην είσοδο της αυλής, βοήθησαν στο να καθυστερήσει τους ληστές, οι οποίοι και συνελήφθησαν!
Πηγή: peloponnisosnews.gr

Leave a Comment