LOADING

Type to search

Τον Ειδικό Φρουρό που διέσωσε ανήλικο και υπηρετεί στην Κόρινθο συνεχάρησαν η Υπουργός και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Χωρίς κατηγορία

Τον Ειδικό Φρουρό που διέσωσε ανήλικο και υπηρετεί στην Κόρινθο συνεχάρησαν η Υπουργός και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Share

Τον ειδικό φρουρό Νίκο Γκάρα, ο οποίος διέσωσε ανήλικο, μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Κορίνθου, συνεχάρησαν προσωπικά η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, σε συνάντηση μαζί του χθες στο υπουργείο.
Στις 5 Ιανουαρίου, στην επαρχιακή οδό Ισθμού-Επιδαύρου, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, με την άμεση παρέμβασή του και την παροχή πρώτων βοηθειών, ο ειδικός φρουρός κατάφερε να αποτρέψει άμεσο κίνδυνο ζωής του ανηλίκου, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Εκφράζοντας την ευαρέσκειά του, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε ότι «τέτοιες εξαίρετες πράξεις σηματοδοτούν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ανθρωπισμού του Έλληνα αστυνομικού και παράλληλα αναδεικνύουν την κοινωνική διάσταση της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία καθημερινά προστατεύει και υπηρετεί τους πολίτες».
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η υπουργός και ο αρχηγός προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στον ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετεί στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Κορίνθου και συνοδευόταν από τον διοικητή του, Αστυνόμο Α΄, Δημήτρη Τουμπανάκη.

Πηγή: peloponnisosnews.gr

Leave a Comment