LOADING

Type to search

Πάτρα: «Έσπασαν» τα ισόβια για πατέρα και γιο – Είχαν σκοτώσει 28χρονη στην Αμαλιάδα

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: «Έσπασαν» τα ισόβια για πατέρα και γιο – Είχαν σκοτώσει 28χρονη στην Αμαλιάδα

Share

Το άγριο φονικό που συνέβη τον Ιούνιο του ’15 στην Αμαλιάδα  αναβίωσε στο μικτό ορκωτό εφετείο της Πάτρας με απόφαση του οποίου «έσπασαν» τα ισόβια που είχαν επιβληθεί σε πατέρα και γιο για την δολοφονία μιας 28χρονης.
Το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή των ισοβίων που είχε επιβληθεί στους δύο δράστες σε κάθειρξη 25 χρόνων με το δικαστήριο να αναγνωρίζει στους δράστες το ελαφρυντικό της μειωμένης ευθύνης. Το φονικό είχε γίνει τον Ιούνιο του 2015 μετά από έντονη λογομαχία που προκάλεσε άγνωστη αιτία μεταξύ ενός 51χρονου και του 28χρονου γιου του και της 28χρονης και του 31χρονου συζύγου της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούνιο του 2015 , μετά από έντονη λογομαχία στην περιοχή Τσιχλέϊκα Αμαλιάδας, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου και εξέπνευσε. Ο άντρας της είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας σοβαρά τραυματισμένος. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς είχε ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη του 51χρονου πατέρα και του 28χρονου γιου του.
Πηγή: http://patrastimes.gr

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment