LOADING

Type to search

Xατ τρικ για Βαρσαμή και τρίποντο για τον Άρη Κορίνθου

Χωρίς κατηγορία

Xατ τρικ για Βαρσαμή και τρίποντο για τον Άρη Κορίνθου

Share


Όλη την περασμένη εβδομάδα έβρεχε στην Σπάρτη , ήρθε και ο Άρης σαν καταιγίδα και επιβλήθηκε με 3-4 των Καρυάτιδων. Πέρσι ήταν το 92 λεπτό όταν η Βαρσαμή με σουτ έκανε το 1-2 , φέτος με τρία γκολ πάλι η Βαρσαμή έγινε ο κακός δαίμονας για τις Σπαρτιάτισες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ καλές συνθήκες η βροχή όμως που έριχνε όλη την εβδομάδα είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο. Τα κορίτσια του Άρη έπιασαν στον ύπνο τις Σπαρτιάτισες και στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν  0-1 με γκολ της Γαλάνη για να έρθει η Βαρσαμή στο 6ο λεπτό να κάνει το 0-2.  Μετά το 10ο λεπτό οι Καρυάτιδες αναθάρρησαν και με δύο γκολ της Γομάτου στο 11ο λεπτό και της Λαμπράκη στο 22ο λεπτό ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 . Η Βαρσαμή όμως είχε διαφορετική άποψη και με δύο γκολ στο 38 και στο 42 έκανε το 2-4 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να κρατήσει το 2-4 αλλά ήρθε στο 70 η Αντωνίου να κάνει το 3-4 και να βάλει τις Καρυάτιδες πάλι στο παιχνίδι, η τερματοφύλακας του Άρη όμως Κοτσώνη  κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπάθησαν και προσέφεραν θέαμα.

Η διατητής από την Αργολίδα Σιαχάμη και οι βοηθοί της Αντωνόπουλος και Τσιλογιάννη αρκετά καλοί.

Καρυάτιδες (Ηλιόπουλος ) Καβούρη – Πετρούλια –Αντωνίου –Μπορμουδάκη –Παρασκευοπούλου ( 46 Νικολακάκου )-Παπαγιάννη –Γομάτου –Κουτσοβασίλη –Λαμπράκη –Durkovic-Κοντογιάννη.

Αρης Κορίνθου ( Τσουμάνης ) Κοτσώνη –Πετροπούλου (74 Οικονόμου ) –Δήμα –Παπαντωνίου-Δαρσινού –Λιάπη –Μπίτζα –Παπαγεωργίου-Γαλάνη –Βέρρα ( 80 Μιχαλοπούλου )-Βαρσαμή.

Leave a Comment