LOADING

Type to search

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Συκιωνίων παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη (Βίντεο)

Χωρίς κατηγορία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Συκιωνίων παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη (Βίντεο)

Share

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο αμφιθέατρο του Δήμου Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ με καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Πριν της ομιλίας στο αμφιθέατρο τελέστηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της ΔΗΜ.ΤΟ με παρουσία πολύ κόσμου.
Στο αμφιθέατρο επίσης έγινε και η κοπη της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ακολούθησε η ομιλία του κ. Γεωργιάδη όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με τον χειμμαρωδη όπως πάντα λόγο του αναλύοντας όλη την επικαιρότητα με επίκεντρο φυσικά το νομοσχέδιο για τη συμφωνία των Πρεσπων.
Πριν της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη χαιρέτησαν την εκδήλωση μας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Κορδωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Παναγιώτης Νικας και ο βουλευτής του Νομού Κορινθίας κ. Χρήστος Δήμας. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο πολιτευτής Γρηγόρης Καρπούζης , ο ιατρός Αναστάσιος Γκιολής και ο πολιτευτής και τέως βουλευτής Κώστας Κόλλιας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ευχαριστούν όλο τον κοσμο που παρεβρέθη στις εκδηλωσεις των εγκαινιων και της ομιλιας. Ιδιαιτερως ομως ευχαριστουμε τον αντιπρόεδρο κ. Αδωνη Γεωργιάδη για την τιμη που μας έκανε να παραβρεθεί και να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις.
 Πηγή:Peloponnisosnews.gr

Leave a Comment