LOADING

Type to search

ΚΑΟ Κορίνθου:Με τον καλύτερο τρόπο “κλείνει” αγωνιστικά το 2018 για την ομάδα μας!

Χωρίς κατηγορία

ΚΑΟ Κορίνθου:Με τον καλύτερο τρόπο “κλείνει” αγωνιστικά το 2018 για την ομάδα μας!

Share


ΠΟΚ Έσπερος– ΚΑΟ Κορίνθου 65-76
Σε μια έδρα καυτή όπως είναι αυτή της Καλλιθέας, καταθέτοντας ψυχή και προσφέροντας θέαμα, πήρε ένα πολύτιμο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος διπλό!
Επικράτησε του τοπικού Εσπέρου με 64-75 και πλέον φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους κοιτώντας ευθέως στα μάτια τους πρωτοπόρους του ομίλου!
Και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης οι παίχτες εμφανίστηκαν ως ένα απόλυτα εναρμονισμένο σύνολο – αποτέλεσμα της υποδειγματικής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις- με αποτελεσματική επίθεση, σφιχτή άμυνα που δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους, πύρινη ψυχραιμία έναντι της ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί στο γήπεδο αλλά και καθοριστικές κινήσεις από πλευράς προπονητικού team στα σημεία που ο Έσπερος έμοιαζε να βρίσκει διεξόδους , η ομάδα έφτασε σε μια νίκη σημαντική που, και καθοριστική θα είναι για τη συνέχεια αλλά και αποδεικνύει στο γήπεδο πως κανείς δεν θα πρέπει να την θεωρεί “εύκολο αντίπαλο”, τουναντίον!
Η διαφορά στο σημερινό ματς έφτασε ακόμα και τους +17 στο 4ο δεκάλεπτο ενώ ο Έσπερος δεν κατόρθωσε να την ρίξει κάτω από τους 10 παρά μονάχα σε ένα διλεπτο αστοχίας δικής μας που ωστόσο αποκαταστάθηκε από ένα ρεσιτάλ τριων πόντων που εξανέμισε κάθε ελπίδα για ανατροπή και νίκη των αντιπάλων!
Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί!
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με πυρ κατα ρυπάς από τη γραμμή των τριών πόντων, Δημήτρης Μακρής με επιθετικές λύσεις και ένα απίστευτο κάρφωμα στο 1ο δεκάλεπτο που ξεσήκωσε πάγκο και κερκίδα, Νάσσος Περωτής με πολλή δουλειά όπως κάθε φορά κάτω από τα καλάθια, Κώστας Κεφαλάς και Φώτης Γεωργίου με ισορροπίες και ωραίο μοίρασμα παιχνιδιού, Μάριος Σακελλαράκης, η “ήσυχη δύναμη” και απόψε, όλοι όσοι αγωνίστηκαν συνέβαλαν στο σημερινό σπουδαίο αποτέλεσμα!
Μπράβο παιδιά!
Ραντεβού στις 5/1 στο ΔΑΚ Κορίνθου!
Υποδεχόμαστε τον πρωτοπόρο Τρίτωνα!
ΠΟΚ Έσπερος – ΚΑΟ Κορίνθου 65-76
Δεκάλεπτα : 13-19, 27-39, 42-54, 65-76
Διαιτητές : Καρακάσης-Μακρόπουλος
Έσπερος Καλλιθέας (Μάντζαρης): Γραμματικός 8, Σκουλούδης 6, Βάρσος 2, Αγγελόπουλος 18 (1), Βλασσόπουλος 7 (1), Χατζηκίδης 2, Χαρούνι Κλ. 10, Χαρούνι Ν. 12, Καρλάφτης, Μούτσα, Μπούσι, Θεοδοσίου.
ΚΑΟ Κορίνθου (Νικητόπουλος) :Νιφόρας 11 (1), Γεωργίου 3 (1), Μακρής 21 (3), Θεοδωρίδης 6 (2), Κεφαλάς 4, Μπαλης, Περρωτής 10, Πράττης, Κωνσταντίνου 12 (3), Τασσιόπουλος, Σκελλαράκης 9, Δανίκας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment