LOADING

Type to search

Καλπάζουν οι “ΛΥΚΟΙ” , το στάδιο του Άργους γέμισε με φιλάθλους

Χωρίς κατηγορία

Καλπάζουν οι “ΛΥΚΟΙ” , το στάδιο του Άργους γέμισε με φιλάθλους

Share

Ενα παιχνίδι που μπορούσε να εξελιχθεί σε ευρεία νίκη για τον Παναργειακό, κατέληξε να…σπάσει καρδιές με το αγχωτικό φινάλε του (1-0). Το “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ του ‘Ομηρου Συρεγγέλα στο 2’ μόλις από ασιστ του Παπασπύρου, έμεινε μέχρι το τέλος και χάρισε στους “λύκους” μεγάλο τρίποντο (το τρίτο στη σειρά) απέναντι στον πολύ φιλόδοξο φέτος Ασπρόπυργο.


Και όμως….και δυο και τρία και τέσσερα τέρματα θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν οι φίλοι της ομάδας που γέμισαν σήμερα το στάδιο. Κάτι όμως η αστοχία…πολύ ο τερματοφύλακας Θανάσης Κατσούλης που ήταν εκπληκτικός, έμενε αυτό το πονηρό και επικίνδυνο 1-0. Τί λένε για την ομάδα που χάνει ευκαιρίες; Ευτυχώς δεν το πλήρωσε αυτή τη φορά ο πρωτοπόρος και αήττητος Παναργειακός καθώς στο 79′ υπό πίεση ο Ζώνας πάνω στη γραμμή τέρματος…αστόχησε και στις καθυστερήσεις ο Καλύβας έδιωξε την μπάλα και λίγο έλειψε να γίνει το κακό.

Θα ήταν αδικία αν και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν τέτοια. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά διαστήματα καταπληκτικά αλλά στο 20′ ο Παναγιώτου, στο 45′ (τετ α τετ) και στο 57′ ο Μπουντόπουλος, στο 73′ ο Καλύβας και στο 90′ ο Παναγιώτου πάλι (τετ α τετ) νικήθηκαν από τον τρομερό Κατσούλη. Οι “λύκοι” έδειξαν πάντως τις διαθέσεις τους. ‘Ηταν καταφανώς καλύτεροι σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα γτέρμπι, άξιζαν και με το παραπάνω την νίκη, άξιζαν και περισσότερα τέρματα…ας τα σημειώσουν την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμάτα.  Χειροκροτήθηκαν. Δικαιότατα…        



Διαιτητής ο Κώστας Περράκης από την Αθήνα με σωρεία λαθών (κίτρινη στους Πρίκα, Νικολάου, Μίλιτς…


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Καλύβας, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Παπασπύρου (25′ Μαρίνης λόγω τραυματισμού), Συρεγγέλας (+90′ Κρολ), Μπουντόπουλος (88′ Μουσταφάι), Καδάς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Πρίκας (75′ Κιρτζιαλίδης), Νικολάου, Ζώνας, Νάκας (+90′ Ζωγράφος), Δουκάκης, Σταύρου(55′ Βαζμέντες), Μίλιτς, Μπελή, Χατζοβασιλάκης.

Πηγή:www.parapolitikaargolida.g

Leave a Comment