LOADING

Type to search

Διεκόπη η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου

Χωρίς κατηγορία

Διεκόπη η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου

Share

Ξεκίνησε λίγο μετά από τις 9:00 το πρωί, η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο Ναύπλιο, συνεπεία του παραπεμπτικού βουλεύματος 30/2018 του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου. Από τους κατηγορουμένους, παρίστανται άπαντες εκτός δυο.

Απών είναι ο J.J.A., ο οποίος άλλωστε αναγραφόταν και στο Βούλευμα ως “αγνώστων λοιπών στοιχείων”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν αναγραφόταν, ούτε και στο έκθεμα (Πινάκιο) του Δικαστηρίου. Απούσα τέλος, ήταν και μια εκ των κατηγορουμένων, η οποία δήλωσε κώλυμα ο συνήγορός της.
Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω σχετικού αιτήματος, που κατέθεσε στην Έδρα, ένας εκ των κατηγορουμένων, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του. Η έδρα ζήτησε από τους συνηγόρους να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε πιθανές μελλοντικές ημερομηνίες, προκειμένου να καθοριστεί η ημέρα συνέχισης της συζήτησης στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου. Ακόμη (11:00 το πρωί της 11ης Οκτωβρίου 2018) δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης και όλοι οι παράγοντες της Δίκης βρίσκονται σε αναμονή.
Πηγή: loutraki365.gr

Leave a Comment