LOADING

Type to search

Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κόρινθο

Χωρίς κατηγορία

Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κόρινθο

Share
Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κόρινθο

Μετά από την επιτυχημένη υλοποίηση του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα, Αθήνα και Κρήτη, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος στην Κόρινθο με ημερομηνία έναρξης την 1η Μαρτίου 2019. 

Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και το Τουριστικό Δίκτυο Τρικάλων Κορινθίας.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη των ηγετών στο χώρο του Τουρισμού και στην δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών Τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου.

Είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εκπαιδευτική διαδρομή και εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων σε στελέχη του Τουρισμού στην περιοχή δράσης τους.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις κύκλους που περιλαμβάνουν συνολικά δεκατέσσερις (14) ενότητες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν το σύνολο των εξειδικευμένων αναγκών κατάρτισης και ανάπτυξης του σύγχρονου στελέχους των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 13 μήνες (336 ώρες) και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα κατά την περίοδο αιχμής (high season).

Το κόστος του Προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας |Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 26 222 Πάτρα | 2610-318573, 2610 336 352 | κ. Άντυ Γαρδίκη| patra@eede.gr | www.eede.gr 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment