LOADING

Type to search

Συγκίνηση στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την Ασπασία στο Άργος

Χωρίς κατηγορία

Συγκίνηση στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την Ασπασία στο Άργος

Share

Συγκίνηση στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για την Ασπασία

Χθες, Δευτέρα 25/2 στο γήπεδο του Άργους πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους. 

Ένας αγώνα ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι το οποίο χωρίς να το επιλέξει περνάει τον δικό της γολγοθά με βράχο δίπλα της την μητέρα της η οποία κάνει το παν για να μπορέσει και πάλι να δει το αγγελούδι της στην προτέρα κατάσταση.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ναυπλίου και Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Ν.Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δίνονταν στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την φροντίδα της.

Αυτό έγινε πράξη με την αμέσως θετική απάντηση των παλαιμάχων του Πανιώνίου που σε τέτοια θέματα έχουν δείξει ότι είναι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πάντα δίπλα στην Ασπασία και σε όποιον χρειάζεται δεν θα μπορούσε να λείψει από το γεγονός αυτό, όπως δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά δόθηκε επίσης και το ποσό που μαζεύτηκε στην κ.Φατούρου η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας για να βοηθηθεί η Ασπασία.

 Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου κάλεσαν και στη Νεα Σμύρνη τους παλαιμάχους Ναυπλίου και Άργους ώστε να δοθεί συνέχεια στο φιλανθρωπικό αυτό έργο.  Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment