LOADING

Type to search

Αθανασία Χρισταρά: Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει

Χωρίς κατηγορία

Αθανασία Χρισταρά: Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει

Share

“Θόρυβο” έχει προκάλεσε η ανακοίνωση της Αθανάσιας Χρισταρά στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Πελοποννήσου” του Πέτρου Τατούλη για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Εδώ και αρκετές ημέρες όπου σταθείς και όπου βρεθείς στην Κόρινθο γίνεται λόγος για την υποψηφιότητα της γνωστής ιατρού στην παράταξη “Νέα Πελοπόννησος”.
Πέραν από το ενδιαφέρον που δείχνουν οι Κορίνθιοι, είναι αξιοσημείωτο και σπάνιο στις μέρες μας ο καλός λόγος.
Η κυριά Xρισταρά έχει καταφέρει να κερδίσει δύο πολύ σημαντικά και σπάνια πράγματα:
την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πολιτών.
Από τα λεγόμενα τους λοιπόν όλοι γνωρίζουν την προσφορά της στην Ιατρική (με πλούσια εθελοντική δράση και βοήθεια σε Κορίνθιους, πάντα αθόρυβα και διακριτικά) όσο και για την ενασχόληση της με τα κοινά στον Δήμο Κορινθίων από το 2014-2016 που απέδειξε πως ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου μας με νέες ιδέες και προτάσεις.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι όποιος αγωνίζεται σκληρά, αξίζει και προσφέρει δεν θα χάσει ποτέ! Έτσι όπως γράψαμε και στον τίτλο έχει κάθε λόγο να χαμογελάει…
Εδώ σας παραθέτουμε και το βιογραφικό:
Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής κι έλαβε την ειδικότητα της πνευμονολογίας στο ΝΝΘΑ Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ.
Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό της πνευμονολογικό ιατρείο στην Κόρινθο. Παράλληλα εργάστηκε ως ελεγκτής ιατρός σε διάφορα ασφαλιστικά ταμεία και με σύμβαση του Κεελπνο στη ΜΕΘ Κορίνθου. Συμμετείχε για πρώτη φορά κι εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014. Διετέλεσε αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και τουρισμού από το 2014-2016. Κατά τη θητεία της ο Δήμος Κορινθίων έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε εκθέσεις κι ημερίδες τουρισμού. Διατέλεσε υπεύθυνη του ΕΔΔΥΠΥΥ με παράλληλες διαλέξεις και συμμετοχή σε συνέδρια κι υπήρξε αντιπρόεδρος στις σχολικές επιτροπές του Δήμου. Ως αντιδήμαρχος κι ως ιατρός προσέφερε εθελοντικά σε ιατρικές και κοινωνικές δράσεις της Κορινθίας.
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment