LOADING

Type to search

Εκκίνηση για το 9ο Trail Ride 4Χ4 Ναυπλίου

Χωρίς κατηγορία

Εκκίνηση για το 9ο Trail Ride 4Χ4 Ναυπλίου

Share

Εκκίνηση για το 9ο TRAIL RIDE 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 Το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου δόθηκε η εκκίνηση για το 9ο TRAIL RIDE 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, που διοργανώνει η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Πρόκειται για έναν καταπληκτικό αγώνα που συνδυάζει προσανατολισμό – πλοήγηση – περιπέτεια – ακρίβεια εντός και εκτός δρόμου με στόχο να προσφέρει μια διασκεδαστική Κυριακή σε όλους.

Η διαδρομή των περίπου 100 χιλιομέτρων κινείται σε πολύ όμορφες και αρκετές φορές άγνωστες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου , είναι μια φιλική οργάνωση δίπλα στη φύση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Πρόκειται για αγώνα ακριβείας (regularity) εκτός δρόμου με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα (κάτω από 30χλμ), όπου συμμετέχουν 4κίνητα αυτοκίνητα χωρίς καμία ανάγκη μετατροπής.

Το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει την διαδρομή , κάνει πλοήγηση χρησιμοποιώντας το road book και τις οδηγίες που θα λάβει από την οργάνωση λίγο πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του πρώτου οχήματος έγινε 10:30 από το Ναύπλιο Ασκληπιού 13, στο γραφείο της Λέσχης.

Η διαδρομή είναι 9ου TRAIL RIDE Ναυπλίου είναι τύπου ALL TERRAIN . Μετά από 5 Ε.Δ. θα ακολουθήσει η 6η . ( υπερειδική 5χλμ ) στην Καραθώνα κατά τις 14:30 όπου μπορούν να την παρακολουθήσουν εύκολα οι θεατές.

Ο τερματισμός του πρώτου οχήματος είναι προγραμματισμένος για τις 14:45 , θα ακολουθήσει μπουφέ – φαγητό και στην συνέχεια απονομές .

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Leave a Comment