LOADING

Type to search

Η Κόρινθος έχει ταλέντο – Golden Buzzer για τον Κορίνθιο Χρήστο Ντέντη (video)

Χωρίς κατηγορία

Η Κόρινθος έχει ταλέντο – Golden Buzzer για τον Κορίνθιο Χρήστο Ντέντη (video)

Share

Ο Χρήστος ζει μόνιμα στην Κόρινθο μαζί με την οικογένειά του. Ασχολείται από μικρός με το break dance. Όλα ξεκίνησαν από τον μεγαλύτερο αδερφό του, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας παιδιών στην Κόρινθο όπου χόρευαν μόνοι τους το συγκεκριμένο χορό.
Έτσι ο αδερφός του τον έβαλε στην ομάδα. Και μπορεί ο αδερφός του Χρήστου να αποχώρησε από την ομάδα εξαιτίας ενός τραυματισμού… εκείνος συνέχισε ακάθεκτος. Πάντα χόρευε στο σπίτι του, δεν είχε χορέψει ποτέ μπροστά σε κόσμο ή χορευτές μέχρι το 2010, που από το σπίτι του… έφτασε να χορέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Εκείνη η φορά ήταν η πρώτη φορά που χόρεψε μπροστά σε κόσμο. Μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Το 2011 ξαναδηλώνει συμμετοχή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μόνο που εκείνη τη φορά ως μέλος της ομάδας «LA Bboys». Πάλι έφτασε στον ημιτελικό όμως έχασαν από τους αντιπάλους, «Dead Prezz».
Φέτος, εφτά χρόνια μετά, όντας πλέον και παγκόσμιος πρωταθλητής στο break dance, πήγε για άλλη μία φορά στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και εξέπληξε τους κριτές.
Μάλιστα, οι χορευτικές του ικανότητες κατέπληξαν τόσο πολύ τους κριτές, που κέρδισε το τρίτο και τελευταίο Golden Buzzer από την Μαρία Μπακοδήμου!!
Τώρα πια, μένει να μας καταπλήξει για άλλη μία φορά, στα ημιτελικά του σόου!
Πηγή http://www.loutraki365.gr

Leave a Comment